Ο 41χρονος Σφακιανός διευθυντής της Google που θέλει να βοηθήσει τους νέους της Κρήτης

Share it:

Το όνομά του θεωρείται συνώνυμο της παγκόσμιας επικυριαρχίας της Google και, ω του θαύματος, είναι Έλληνας. Είναι ο Στιβ Βρανάκης που όχι μόνο δεν ξεχνάει τον τόπο του (αν και εκείνος γεννήθηκε στον Καναδά), αλλά έρχεται συχνά για διακοπές, αλλά και για επιχειρηματικά σχέδια.


Όπως σημειώνει το Cratelive, τo Παγκόσμιο Συμβούλιο Κρητών και η Περιφέρεια Κρήτης διοργανώνουν συνάντηση των εκπροσώπων των ακαδημαϊκών/ ερευνητικών ιδρυμάτων της Κρήτη με τον κρητικής καταγωγής διευθυντή της Google Steve Vranakis την Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014 στο Ίδρυμα Τεχνολογίας Έρευνας, στο Ηράκλειο.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα "Στέλιος Ορφανουδάκης" στο κεντρικό κτίριο του ΙΤΕ στις 9 ως τις 13.00

Στόχος της συνάντησης είναι η προώθηση της ανάπτυξης συνεργασιών μεταξύ των Ακαδημαϊκών και Ερευνητικών Ιδρυμάτων της Κρήτης και των επιχειρήσεων και θα γίνει ανταλλαγή απόψεων και υποβολή προτάσεων σε θέματα που σχετίζονται με την αναπτυξιακή προοπτική της Κρήτης.

Στη συνέχεια της συνάντησης θα ακολουθήσει παρουσίαση του κ. Steve Vranakis και ανοικτή συζήτηση με το κοινό της Κρήτης και ιδιαίτερα τους νέους και όσους ενδιαφέρονται να συζητήσουν θέματα σχετικά με την καινοτομία και την επιχειρηματικότητα

Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο του ΙΤΕ από 13.00 ως 1500 την ίδια μέρα.

Ποιος είναι ο Στιβ Βρανάκης
Ο Στιβ Βρανάκης, είναι 41 χρόνων και γεννήθηκε στον Καναδά. Κατάγεται από τα Χανιά και είναι διευθυντής του «Creative Lab της Google». Ανάμεσα σε άλλα έχει αναλάβει το «Chrome Web Lab», το «World Wonders Project», το «Google+ "A life lived and shared"», το «Jamal Edwards» του «Chrome» και το κανάλι «YouTube Space Lab Channel».
 Ο Στιβ Κρανάκης έχει αναλάβει μαζί με άλλους 8 Έλληνες να χτίσει από το μηδέν την «εταιρική ταυτότητα» της Ελλάδας.Πηγή: www.iefimerida.gr
Share it:

ΕΛΛΑΔΑ

INTERNET

PHOTOS

Post A Comment: