Σοκ στο Pikes Peak ! Νεκρός αναβάτης

Share it:


Το πέμπτο θύμα στην πολυετή ιστορία της πιο φημισμένης ανάβασης στον κόσμο, του Pikes Peak ήταν δυστυχώς φέτος ο Bobby Goodin που συμμετείχε με μια μοτοσυκλέτα Triumph Daytona 675R.


Ο άτυχος αναβάτης, σύμφωνα με τις μαρτυρίες όσων βρέθηκαν στον τερματισμό της ανάβασης, έχασε τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας του μετά από την γραμμή και κατέληξε σε βραχώδη περιοχή μένοντας αναίσθητος και με σοβαρά χτυπήματα.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το ατύχημα δεν έχουν διευκρινιστεί ακόμη, ούτε έχει ανακοινωθεί τίποτα επισήμως από τους διοργανωτές του Pikes Peak.

Ο Bobby Goodin ήταν 54 ετών και αυτή ήταν η δεύτερη χρονιά του στην ανάβαση μετά την τρίτη θέση που είχε πέρσι ως rookie του θεσμού σε μεγαλύτερη κατηγορία.

Στα υπόλοιπα του αγώνα που όπως καταλαβαίνει κανείς δεν μπορούσε να είναι το ίδιο απολαυστικός μετά το συμβάν, νικητής ήταν ο Romain Dumas με ένα Norma του 2013, ο οποίος ωστόσο δεν κατάφερε να πέσει κάτω από τα 9 λεπτά και κατά συνέπεια ούτε καν να πλησιάσει το 8:13.878 που είχε κάνει πέρσι ο Sebastien Loeb με το Peugeot Τ16.

Στις δύο θέσεις πίσω από την πρώτη βρέθηκαν τα δύο ηλεκτροκίνητα Mitsubishi MiEV Evolution III με τον Greg Tracy να είναι ταχύτερος από τον Hiroshi Masuoka.

ΠΗΓΗ: highoctane.gr
Share it:

ΔΙΕΘΝΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ

Post A Comment: