Τραγωδία στο Ηράκλειο: Aυτοκτόνησε έξω από την επιχείρησή του

Share it:


Μία τραγωδία, όχι τόσο από  την ίδια την πράξη αφού δυστυχώς στις μέρες μας τείνει να γίνει καθημερινό φαινόμενο, όσο για τον τρόπο με τον οποίο διαδραματίστηκε, συγκλόνισε το μεσημέρι της Τρίτης την πόλη του Ηρακλείου αλλά και ολόκληρης της Κρήτης.

Γνωστός επιχειρηματίας και συγκεκριμένα ιδιοκτήτης γραφείου τελετών, έβαλε τέλος στη ζωή του με καραμπίνα σε έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους της πόλης, στην οδό Μενελάου Παρλαμά στο Γιόφυρο. 

Ο 62χρονος άνδρας που τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας, βρισκόταν στην επιχείρηση του. Με πρόφαση το ότι χρειαζόταν κάτι από το σπίτι του, είπε στον γιο του να πάει να του το φέρει.

 Μόλις ο νεαρός έφυγε, εκείνος βγήκε έξω από το κατάστημα, και μπροστά στα έκπληκτα μάτια των περαστικών αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι, δίνοντας έτσι τέλος στα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε. 

Ο ήχος από το όπλο ακινητοποίησε και προκάλεσε πανικό. Μόλις έγινε αντιληπτό το τι ακριβώς είχε συμβεί, διερχόμενοι πολίτες αλλά και ιδιοκτήτες κοντινών επιχειρήσεων έσπευσαν στο σημείο. 

Εκεί αντίκρισαν τη σωρό του αυτόχειρα η οποία κείτονταν ελάχιστα μέτρα έξω από την επιχείρηση του αλλά και από τον πολυσύχναστο δρόμο, ο οποίος εκείνη την ώρα έσφυζε από κίνηση. Άμεσα στην περιοχή έφτασε περιπολικό της αστυνομίας και το ΕΚΑΒ με τη συνοδεία γιατρού ο οποίος όμως διαπίστωσε το θάνατο του 62χρονου επιχειρηματία αλλά και ο ιατροδικαστής.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες αλλά και με τα όσα έγιναν γνωστά αμέσως μετά την αυτοχειρία, ο επιχειρηματίας αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας το οποίο δεν άντεχε, όπως φάνηκε, να παλέψει, καθώς είχε αρνηθεί ακόμα και να πάρει την φαρμακευτική αγωγή που του είχε συστήσει ο γιατρός του.

Αυτό άλλωστε εξηγούσε και στο σημείωμα το οποίο άφησε πίσω του. Υψηλόβαθμο στέλεχος της ΕΛΑΣ ανέφερε πως ο επιχειρηματίας ανέφερε πως δεν ήθελε να ταλαιπωρήσει την οικογένεια του με την ασθένεια την οποία αντιμετώπιζε και πως δίνει τέλος στη ζωή του προκειμένου να λυτρωθεί και αυτός αλλά και οι δικοί του άνθρωποι.


Διαβάστε Περισσότερα στο: www.ekriti.gr
Share it:

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΛΛΑΔΑ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ

Post A Comment: