Απίστευτο ! Νεκρός... "αναστήθηκε" λίγο πριν την κηδεία

Share it:

Νεκρός είχε ανακηρύχθει από τους γιατρούς ο 54χρονος Valdelucio Goncalves λόγω "αναπνευστικού και ανεπάρκειας πολλαπλών οργάνων"
Η οικογένειά του είχε ενημερωθεί και το σώμα του μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο του Farias General Hospital στο Salvador της Βραζιλίας.
Ο αδελφός του κλήθηκε στο νεκροτομείο για να παραλάβει το πτώμα για την κηδεία, αντιλήφθηκε έντρομος πως η ειδική σακούλα γα νεκρούς που τον είχαν τοποθετήσει κουνιόταν!
"Είχαμε ήδη κάνει όλες τις ρυθμίσεις για την κηδεία του αδελφού μου" ανέφερε στην ιστοσελίδα G1 της Βραζιλίας "Το μόνο που έπρεπε να κάνω ήταν να πάω κάποια ρούχα στο νεκροτομείο ώστε το γραφείο κηδειών να τον ετοιμάσει. Ωστόσο όταν πλησίασα είδα ότι ανέπνεε. Αρχισα να φωνάζω τους γιατρούς ώστε να δουν τι συμβαίνει και επιβεβαίωσαν ότι ήταν ακόμα ζωντανός."
Ο Valdelucio Goncalves πάσχει από καρκίνο του στομάχου και στην κατάστασή του δεν μπορεί να μιλήσει. Πήρε λοιπόν μολύβι και χαρτί κι έγραψε προς τους αγαπημένους του: "Εγώ ο Valdelucio είχα το θάνατο στα πόδια μου, αλλά η πίστη μου ήταν τόσο ισχυρή που θεραπεύτηκα".
Πηγή: mirror
Share it:

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Post A Comment: