Εθνική Ελπίδων! Έκαναν επική ανατροπή με την Πολωνία (3-1) αλλά...

Share it:
Την ελάχιστη απόσταση που χωρίζει τον ποδοσφαιρικό παράδεισο απ’ την κόλαση συνειδητοποίησε οδυνηρά η Εθνική Ελπίδων! 


Παρόλο που έκαναν τεράστια ανατροπή στο παιχνίδι με την Πολωνία (πετυχαίνοντας δυο γκολ σε πέντε λεπτά) και το αποτέλεσμα στο Σουηδία-Τουρκία ήταν ευνοϊκό ως τις καθυστερήσεις, τα παιδιά του Κώστα Τσάνα έχασαν τη γη κάτω απ’ τα πόδια τους. 

Ενώ πανηγύριζαν λοιπόν το 3-1 και τη διαφαινόμενη πρόκριση στα τελικά του Euro, οι Σουηδοί σκόραραν στο 92’ και τους έκλεψαν την μπουκιά μέσα απ’ το στόμα! 

Κι έμοιαζαν όλα ιδανικά ως εκείνο το σημείο… Μετά την ισοφάριση του Πρζβίλκο (24’) στο γκολ του Καρέλη από το 12’, η Εθνική είχε στριμωχτεί. Είχε χάσει σχεδόν τις ελπίδες της μέχρι το 85’ που μπήκε ο Γιαννιώτας. 

Ο νέος άσος του Αστέρα ωστόσο την ανέστησε. Κέρδισε κι εκτέλεσε εύστοχα ένα (ανύπαρκτο είναι η αλήθεια) πέναλτι. Κι ενώ η Τουρκία προσέφερε την ίδια ώρα ανέλπιστο δώρο (βάζοντας δυο γκολ σε λίγα λεπτά) φάνηκε να τη λυτρώνει στις καθυστερήσεις. Ο… θεός του ποδοσφαίρου όμως είχε άλλα σχέδια. Κι ενώ οι διεθνείς μας πανηγύριζαν έξαλλα στη σέντρα, τα νέα για το 4-3 της Σουηδίας έστειλαν τους ίδιους στην… κόλαση και τους Σκανδιναβούς αναπάντεχα στα τελικά του Euro.

www.sport-fm.gr
Share it:

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ-ΝΕΑ

Post A Comment: