«Μαρινάκης για Πρόεδρος της Δημοκρατίας»

Share it:
Κι όμως το σενάριο που θέλει τον πρωθυπουργό της Ελλάδας, Αντώνη Σαμαρά να σκέφτεται να προτείνει τον Βαγγέλη Μαρινάκη για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, δεν έχει δημοσιευτεί σε κάποιο σάιτ της πλάκας ή με εξειδίκευση στο τρόλινγκ, αλλά στη «Repubblica». 

Η ιταλική εφημερίδα αναφέρεται στον κίνδυνο που διατρέχει η κυβέρνηση να οδηγηθεί σε εκλογές στην περίπτωση που η παρούσα Βουλή δεν εκλέξει Πρόεδρο τονίζοντας πως λείπουν 29 ψήφοι για την απαιτούμενη πλειοψηφία. 

Προφανώς ο Αντώνης Σαμαράς σκέφτεται διάφορους τρόπους για να ξεπεραστεί αυτό το πρόβλημα, σύμφωνα, όμως, με τους γείτονες ένα από τα σενάρια θέλει τον πρόεδρο του Ολυμπιακού να βρίσκεται μεταξύ των υποψηφίων για το ανώτατο πολιτειακό αξίωμα! 

«Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς έχει χάσει τη δύναμή του και σκέφτεται την υποψηφιότητα του Βαγγέλη Μαρινάκη, προέδρου του Ολυμπιακού, μόνο και μόνο επειδή βρίσκεται στο διοικητικό τιμόνι της δημοφιλέστερης ομάδας της χώρας» αναφέρει χαρακτηριστικά το άρθρο που φέρει την υπογραφή του Φεντερίκο Φουμπίνι... 

Διαβάστε το εδώΠΗΓΗ www.sport-fm.gr
Share it:

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ

Post A Comment: