Σοβαρό ατύχημα με χτύπημα στο κεφάλι είχε η Βίκυ Σταμάτη - Απειλήθηκε η ζωή της

Share it:


Σοβαρό ατύχημα με χτύπημα στο κεφάλι, είχε σύμφωνα με το δικηγόρο της η Βίκυ Σταμάτη με συνέπεια να απειληθεί άμεσα η ζωή της και να νοσηλεύεται στο Τζάνειο.

Σύμφωνα μες τον Φραγκίσκο Ραγκούση που εξέδωσε ανακοίνωση η σύζυγος του Ακη Τσοχατζόπουλου αισθάνθηκε ζαλάδα, λιποθύμησε και χτύπησε το κεφάλι της.

 Η ανακοίνωση του δικηγόρου της είναι η εξής: 

 «Χθες, 15/10/2014, την ενδεκάτη βραδινή, η Βασιλική Σταμάτη, που νοσηλεύεται ένα περίπου χρόνο στο Δρομοκαΐτειο, ενώ βρισκόταν στο λουτρό αισθάνθηκε σκοτοδίνη και λιποθύμησε. 

Από την πτώση της κτύπησε σε κάποια κόχη του δωματίου με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι. Από τον κτύπο του σώματος στο έδαφος η νυκτερινή φρουρά προσέτρεξε αμέσως και τη βρήκε πλημμυρισμένη στο αίμα. 

Αμέσως εκλήθησαν οι θεράποντες ιατροί, της έγινε συρραφή του τραύματος και ακολούθως διακομίσθηκε στο Τζάνειο Νοσοκομείο για αξονική τομογραφία. Σαν συνήγορός της, που ενημερώθηκα άμεσα, θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τους εφημερεύοντες ιατρούς στην κλινική καθώς και τη φρουρά για την αμεσότητα και ποιότητα της βοήθειας που έδωσαν σ' έναν πάσχοντα άνθρωπο. 

 Όπως ενημερώθηκα, η αιμορραγία ήταν ακατάσχετη και αν δεν υπήρχε η άμεση αυτή συνδρομή το αποτέλεσμα για τη ζωή της θα ήταν τραγικό. Ο συνήγορός της Φραγκίσκος Ραγκούσης». 

Πηγή: www.lifo.gr
Share it:

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΛΛΑΔΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ

Post A Comment: