Άγριο επεισόδιο στη Βουλή - «Θέλεις Κασιδιάρη»(video)

Share it:
Πρωτοφανές λεκτικό επεισόδιο ανάμεσα στον υφυπουργό Παιδείας Γιώργο Στύλιο και τη βουλευτή του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη σημειώθηκε πριν από λίγα λεπτά στη Βουλή.

Η κυρία Κανέλλη, κατηγόρησε τον κ. Στύλιο ότι εμφανίζεται σαν άλλη Μαρία Αντουανέτα αναφερόμενη στο γεγονός ότι το υπουργείο μοιράζει ένα φρούτο την ημέρα στους μαθητές.

Η συζήτηση επίκαιρης ερώτησης για τον υποσιτισμό του μαθητικού πληθυσμού που γινόταν στην Ολομέλεια βγήκε εκτός ορίων όταν ο υφυπουργός Παιδείας και βουλευτής Άρτας της ΝΔ επέλεξε ένα χοντροκομμένο τρόπο να απαντήσει στην κυρία Κανέλλη.

«Θέλεις Κασιδιάρη», είπε προς τη βουλευτή του Κομμουνιστικό Κόμματος ο υφυπουργός Παιδείας Γιώργος Στύλιος και πρόσθεσε: «Θέλεις να με κάνεις Κασιδιάρη!».

Η απειλητική δήλωση του κ. Στύλιου -όλοι θυμούνται τον Ηλία Κασιδιάρη να χτυπά τη Λιάνα Κανέλλη σε απ' ευθείας τηλεοπτική μετάδοση στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη- προκάλεσε θύελλα διαμαρτυριών.

Είναι ενδεικτικό ότι στο επεισόδιο παρενέβη ο ίδιος ο πρόεδρος της Βουλής Ευάγγελος Μεϊμαράκης -παρ' ότι δεν βρισκόταν στην αίθουσα της Ολομέλειας- ο οποίος εξέφρασε την λύπη του και ζήτησε συγγνώμη από την κυρία Κανέλλη.

Η βουλευτής του ΚΚΕ απάντησε στον κ. Μεϊμαράκη ότι  συγγνώμη του προέδρου της Βουλής δεν την καλύπτει διότι ο κ. Στύλιος που την απείλησε ότι θα λειτουργήσει απέναντι της όπως ο χρυσαυγίτης Ηλίας Κασιδιάρης η συγγνώμη είναι εκπρόσωπος της κυβέρνησης και υιοθέτησε πλήρως την υπερασπιστική γραμμή του Ηλία Κασιδιάρη λέγοντας ότι εξοργίστηκε από όσα του καταμαρτύρησε η κυρία Κανέλλη...

Διαβάστε περισσοτερα στο : protothema.gr

* Το βίντεο είναι από το enikos.gr


Share it:

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΛΛΑΔΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ

Post A Comment: