Έπαιξε 11€ και κέρδισε πάνω από 9.000.000

Share it:


Έκπληκτος αλλά ταυτόχρονα και χαρούμενος δηλώνει ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου ΟΠΑΠ στο χωριό Γαλατάδες της Πέλλας, εκεί όπου παίχτηκε το ένα από τα δύο "χρυσά" δελτία της χθεσινής κλήρωσης του τζόκερ, που μοίρασε συνολικά περίπου 18,4 εκατομμύρια ευρώ.


Με ένα τυποποιημένο δελτίο από το πρακτορείο, αξίας μόλις 11 ευρώ, ο μεγάλος υπερτυχερός από το χωριό αυτό της Πέλλας κατάφερε να εξασφαλίσει 9,2 εκατομμύρια ευρώ! "Θα μού κοπεί το αίμα" ανέφερε ο Παραολυμπιονίκης στο αγώνισμα της σφαιροβολίας Αναστάσιος Τσίου που μαζί με την αδελφή του Αναστασία είναι οι ιδιοκτήτες του πρακτορείου.

Ο ιδιοκτήτης του τυχερού πρακτορείου
Ο ιδιοκτήτης του τυχερού πρακτορείου
Από χθες, όλο το χωριό κινείται στους ρυθμούς του τυχερού παιχνιδιού, ενώ το τηλέφωνο στο πρακτορείο χτυπάει αδιάκοπα από φίλους που θέλουν να συγχαρούν τον Αναστάσιο Τσίου και την αδελφή του αλλά και να μάθουν ποιος είναι ο μεγάλος υπερτυχερός!

"Όλο το χωριό μπορεί να ζήσει μ' αυτό το ποσό" σημείωσε ο Αναστάσιος Τσίου, ο οποίος περιμένει με αγωνία τον "χρυσό" νικητή στο πρακτορείο του. Ωστόσο, πιθανολογεί πως η "αποκάλυψή" του θα γίνει μέσω δικηγόρου.
Όσο για την "ταυτότητα" του νικητή, ο Αναστάσιος Τσίου δεν είναι βέβαιος για ποιον πρόκειται. Μπορεί να είναι κάποιος με αγροτική ζωή, όπως οι περισσότεροι στην περιοχή ή ένας πιτσιρικάς που μαζί με τη μαμά του ή τον μπαμπά του ήρθε και έπαιξε το δελτίο, επεσήμανε.

Πηγή: newsit.grShare it:

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΛΛΑΔΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ

Post A Comment: