Τραγωδία στο Βόλο : Βγήκε από το νοσοκομείο και έπεσε νεκρός στο πεζοδρόμιο - Ποιό ήταν το μοιραίο λάθος του ;

Share it:


Ο ασθενής έχασε τις αισθήσεις του, λίγο μετά την έξοδο του νοσοκομείου - Σοκαρισμένοι οι αυτόπτες μάρτυρες που τον έβλεπαν να πεθαίνει...

Τραγικό παιχνίδι έπαιξε η μοίρα σε έναν 51χρονο, κάτοικο – εν ζωή – Βόλου, που το απόγευμα του Σαββάτου (08-11-2014) βρήκε τον θάνατο στο πεζοδρόμιο της οδού Πολυμέρη, απέναντι από το νοσοκομείο. 


Πιο πριν ο άτυχος άνδρας, που βρισκόταν σε κατάσταση μέθης, είχε μεταφερθεί από το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί τον έβαλαν σε ένα δωμάτιο για να ξεμεθύσει, αλλά έφυγε πριν τις εξετάσεις, με αποτέλεσμα την τραγική κατάληψη.

Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, ο 51χρονος άνδρας βρισκόταν, μεθυσμένος, στη διασταύρωση των οδών Μακρυγιάννη – Μεταμορφώσεως, στο Βόλο και μετά από κλήση περιοίκων, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον μετέφερε στο νοσοκομείο.

Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα ''Τοπικά Νέα'' του NewsIt Εκεί οι γιατροί τον έβαλαν σε ένα κρεβάτι για να ξεμεθύσει, αλλά ο άτυχος άνδρας προτίμησε να φύγει, χωρίς να ενημερώσει κανέναν, με αποτέλεσμα να πέσει νεκρός σε πεζοδρόμιο της οδού Πολυμέρη.

 Ο άτυχος άνδρας ήταν άνεργος και άγαμος... 

Πηγή: magnesianews.gr
Share it:

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΛΛΑΔΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ

Post A Comment: