Μεγαλώνει η αγωνία για την 4χρονη Άννυ. Η έκκληση της μάνας

Share it:
Όσο περνούν οι ώρες και οι μέρες όλο και μεγαλώνει  η αγωνία για την τύχη της μικρής Άννυ απο την Βουλγαρία η οποία εξαφανίστηκε στις 21 Απριλίου.Το κοριτσάκι είναι μόλις 4 ετών και τα ίχνη της χάθηκαν όταν η μητέρα της την εμπιστεύθηκε σε μια γνωστή της.

H μητέρα της 4χρονης Αννυς , η Μπορίσοβα Δημητρίνα μίλησε στην κάμερα του Newsit και απήυθηνε έκκληση σε όποιος ξέρει κάτι για το παιδί της να επικοινωνήσει μαζί της ή με την αστυνομία ή με "Το χαμόγελο του Παιδιού" το οποίο εξέδωσε και το σχετικό amber alert.

Οπως χαρακτηριστικά είπε "κάποιος πήρε το παιδί μου, η μικρή είναι έξυπνο κοριτσάκι, δε θα πήγαινε σε κάποιον που δεν ξέρει για να της δώσει κάτι, ανησυχώ πολύ. Θα κάνω τα πάντα για να βρεθεί το παιδί μου. Δεν έχω μάθει τίποτα ακόμη για το παιδί μου από την περασμένη Τρίτη το πρωί που εξαφανίστηκε. Φοβάμαι πολύ για το παιδί μου, θέλω να τη βρω".

Κρατά στα χέρια της φωτογραφίες της μικρής και τις κολλάει στους τοίχους και στις κολώνες σε ολη την περιοχή γύρω από την Ομόνοια και το κέντρο της Αθήνας.

ΠΗΓΗ
Share it:

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΛΛΑΔΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ

Post A Comment: