Έλεος ! Αυτό το νεογέννητο προκαλεί ανατριχίλα – Δείτε το μήνυμα που το συνοδεύει

Share it:

Συνήθως οι φωτογραφίες με νεογέννητα μωρά προκαλούν όμορφα συναισθήματα αλλά αυτή προκαλεί ανατριχίλα.


 Το βρέφος απεικονίζεται κοιμισμένο δίπλα σε μία χeiροβομβίδα, ένα όπλο και πιστοποιητικό γέννησης ή ταυτότητα από το Iσλαμικό Κράτος.
Σύμφωνα με τη Daily Mayl, η γνησιότητά της δεν έχει ακόμα επιβεβαιωθεί, θυμίζει όμως παλαιότερες φωτογραφίες του ISIS με μωρά και όπλα, τις οποίες χρησιμοποιεί για να αναδείξει την επόμενη γενιά τζiχαντιστών.
Τη φωτογραφία αναδημοσίευσαν ακτιβιστές κατά του ISIS στη Συρία και συνοδεύεται από το μήνυμα: «Αυτό το παιδί θα είναι κίνδυνος για εσάς, όχι μόνο για μας».
Στο έγγραφο του μωρού αναφέρεται πως ονομάζεται «Jrah», η μητέρα του «Om» και ο πατέρας του «Αbu» ενώ η ταυτότητα έχει εκδοθεί από το Iσλαμικό Κράτος.
Οι ακτιβιστές κυκλοφόρησαν τη φωτογραφία θέλοντας να αναδείξουν πως το ISIS συνιστά παγκόσμια απειλή.
Τον περασμένο Σεπτέμβριο, το Ισλαμικό Κράτος είχε κυκλοφορήσει μια άλλη φωτογραφία με ένα μωρό ντυμένο μαχητή ξαπλωμένο πάνω σε σημαία του ISIS, δίπλα σε χειροβομβίδες και αυτόματα όπλα, ενώ και άλλοι μαχητές έχουν δημοσιεύσει φωτογραφίες ακόμα και με τα ίδια τους τα παιδιά.
Η εφημερίδα εξηγεί πως το Ισλαμικό Κράτος έχει υιοθετήσει την τακτική να προσηλυτίζει παιδιά για να γίνουν τζiχαντιστές, κάνοντάς τους πλύση εγκεφάλου από πολύ μικρά.
ΠΗΓΗ www.tothemaonline.com
Share it:

ΔΙΕΘΝΗ

PHOTOS

Post A Comment: