10 + 2 "πράγματα" που αγνοούνται πλέον αλλά ήταν cool στα 90s !

Share it:


10 +2 πράγματα που νοσταλγούμε από τα 90s.10. Κασέτες 
 Να γράφεις σε κασέτες τα τραγούδια που σου άρεσαν και να λες στο ραδιοφωνικό παραγωγό : "παρακαλώ μην μιλήσετε πάνω στο τραγούδι"


9.Game Boy 

Έχει περάσει από τα χέρια όλων μας και θα μέινει για πάντα στις καρδίες μας !
8. Να απομνημονεύεις τα τηλέφωνα των φίλων σου. 

 Εντάξει τα κινητά άρχιζαν τότε να μπαίνουν σιγά σιγά στη ζωή των ανθρώπων και η τενχολογία δεν ήταν στο σημερινό επίπεδο. Ολοι μας ξέραμε τα τηλέφωνα των φίλων μας απέξω.

 

7. Να κάνεις τα μαλλιά σου καρφάκια και να μοιάζεις με αχινό. 
Είτε πίστευες ότι είσαι μοδάτος είτε ότι είσαι ωραίος , το απότελεσμα στην πραγματικότητα ήταν αυτό:
 6. Να χρησιμοποιείς κανονικό χάρτη, ή να ανοίγεις τον οδικό χάρτη στο πλάι της εθνικής οδού Ούτε Gps στο αυτοκίνητο ούτε κινητά. Ήταν η εποχή που αγόραζες χάρτη με το που έφτανες στο νησί και βοήθα παναγιά...


 5. Μπλουζάκι Che

 Τσιγάρο , αλκόολ , ατίθασο στυλ , ναργιλέ , μπλουζάκι Τσε και βαθύ Πασόκ να ανθίζει μπροστά μας...


4. Σάκης Ρουβάς

 H "Σάααακη"-μανια της τότε εποχής ήταν το κάτι άλλο ! Οι Ρουβίτσες έκαναν χαμό για το Ποπ είδωλο των 90ς και με τις οδηγίες του Ηλία  Ψινάκη οι εμφανίσεις του Σάκη ήταν  κάπως έτσι:Τα σουξέ του πολλά (Θα σου φτιάξω μακαρόνια με κιμά , Αντεξα , Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα) και η και η καριέρα του τραγουσιστή και μετέπειτα Επιδαύριου ηθοποιού Σάκη,πολύ μεγάλη !
3. Rave Party  

Ο Βαλιανάτος , τα Rave Party και κάνω κύκλους...

 2. Λάμψη  

O  Φώσκολος έπαιζε μπάλα μόνος του στην τότε ελληνική τηλεόραση ! Ποίος θα ξεχάσει την Τζάιαντ , τον Γίαγκο και τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης (Σέβο) ;

Ποιός θα ξεχάσει την φράση :" Μπορεί να τραβιέμαι με λίγα φουστάνια παραπάνω, αλλά την αγαπώ, τη σέβομαι" που είπε κάποτε ο Γιάγκος για τη Βίρνα, όσο τα κέρατά της την εμπόδιζαν να περάσει την εξώποστα της Τζαιαντ !

Mιλήστε ξεκάθαρα....

1. Π.Α.Σ.Ο.Κ

Τι άλλο θα μπορούσε να βρίσκεται στην Πρώτη θέση? Το κόμμα της καρδιάς μας !Για τα 90s  η λέξη που περιγράφει το ξαφνικό μεγαλείο που βιώσαμε και το εξοχικό που αποκτήσαμε  ήταν ακριβώς αυτή: ΠΑΣΟΚ. Πασοκάρα για την ακρίβεια. Περασμένα μεγαλεία ! Ο "κινέζος" , ο Άκης , ο Γιάννος και τα άλλα παιδιά της Τρικούπη καθώς και η ζωή της τότε σοσιαλιστικής εποχής , αγνοείται σήμερα !BONUS:


Και δύο bonus για εσάς:


11. Βασίλης Τσίαρτας 

 Ενας  ποδοσφαιριστής με πόδι αλφάδι και τρομερή καρίερα στα 90s.Το μεγάλο ερώτημα με τον Βασίλη θα έιναι πάντα το εξής: Μιλάει πιο αργά απ ' ότι τρέχει ή το αντίστροφο ;12. Απόστολος Γκλέτσος
Ήταν το ανδρικό είδωλο των 90s . Ο άνδρας που αγαπούσαν οι γυνάικες και θάυμαζαν οι άνδρες ! Ήταν σεξι ο Δήμαρχος...
πηγη:fwnazw.gr
Share it:

10pragmata

90s

cult

Post A Comment: